You seem to be located in <country>

Go to your TENA market site for local information.

Despre incontinență

woman hiking

Tipuri și cauze ale incontinenței.

Scurgeri involuntare de urină. Asta înseamnă, de fapt, incontinența. Știați însă că există mai multe tipuri diferite de scurgeri urinare, precum și cauze diferite?

Aflați mai multe despre afecțiunea dumneavoastră

Milioane de oameni se confruntă cu pierderi involuntare de urină. Și totuși, mulți nu știu prea multe despre asta. Păcat, pentru că înțelegerea cauzelor incontinenței – și a tipurilor de incontinență – vă ajută să gestionați afecțiunea și să vă trăiți în continuare viața din plin. 
 
De exemplu, când știți că vă confruntați cu incontinență de stres, se recomandă să faceți „încordări rapide” în mod regulat. Iar dacă suferiți de incontinență imperioasă, puteți să antrenați capacitatea vezicii urinare de a reține urina, adică să creșteți cantitatea de urină pe care o poate reține și să lungiți treptat intervalul dintre evacuări (să amânați urinarea).  
 
Indiferent de cauză sau tip, ar trebui să avem o abordare deschisă și să recunoaștem existența incontinenței. Începeți cu medicul dumneavoastră, la următoarea consultație. Am întocmit o listă de întrebări pe care o puteți lua cu dumneavoastră